Tilmeld dig her

OBS! Oplever du problemer med vores tilmeldingsformular, kan du altid henvende dig via info@samsoefterskole.dk med din tilmelding.

Ny elev tilmelding

0% Complete
1 of 6
Elevnavn
Gade/Vej & Nummer

Elevinformation

Spørgsmål og svar

Find svar på de hyppigst stillede spørgsmål:

For at blive optaget som elev på Samsø Efterskole, skal du gøre følgende:

• Udfylde vores tilmeldingsformularen her på siden.
  • Indbetale et tilmeldingsgebyr på 1000,- kr til konto: 6260-0001226343.
  • Når du har været på besøg på skolen, kan du optages som elev.

efterskolerne.dk kan du beregne prisen og se, hvor meget støtte du kan regne med at få.

Er der ledige pladser?
Du kan på efterskolerne.dk se, hvilke ledige pladser vi har.

Ca. hver anden måned har vi besøgsdag for kommende elever, der har reserveret plads. Selvom du ikke har reserveret en plads, er du velkommen til at besøge os disse dage og høre nærmere om skolen.

Du kan i vores kalender se, hvornår næste besøgsdag er. Husk at ringe til kontoret og sig, at du kommer, så vi ved, hvor mange gæster vi får til rundvisning og spisning.

Ønsker du at besøge skolen en hverdag, bedes du i forvejen kontakte skolen, så du er sikker på, at vi har tid til at vise dig rundt.

Hvis du gerne vil vide mere om skolen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86591111 for at høre nærmere.

Når du har været på besøg på skolen, kan du optages som elev. (Ønsker du alligevel ikke at være elev og meddeler skolens kontor dette inden en uge efter besøget, tilbagebetaler vi tilmeldingsgebyret på 1000,- kr.)

Efter du har indbetalt tilmeldingsgebyret vil du modtage en bekræftelse på, at du har en plads reserveret, og så vil du modtage et brev med en invitation til en besøgsdag for kommende elever. Vi har besøgsdag ca. hver anden måned.

I oktober før skolestart opkræver vi 2000,- kr. i depositum.

I foråret vil du modtage et brev, hvor du skal prioritere, hvilke valgfag du gerne vil have, så vi kan få lavet et skema, der passer så godt som muligt til dine ønsker. I mellemtiden kan du læse om de forskellige fag her på hjemmesiden.

Obligatoriske fag

Valgfag

Der vil i brevet ligeledes være diverse informationer om bl.a. statsstøtteberegning.

I juni måned vil du modtage årsplan, huskeliste, papirer med diverse erklæringer, oversigt over betaling samt invitation til første skoledag.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.