1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Find vej

Medmindre du tager turen på SUP-board, i havkajak eller som svømmer, så er du afhængig af færge, hvis du skal til Samsø. Enten som besøgende til Efterskolernes Dag eller én af vores besøgsdage, eller når du som elev på efterskolen skal frem og tilbage i weekenden.

Du kan vælge at tage færgen fra enten Hou, Aarhus eller Kalundborg. Til besøgsdage vil I have mulighed for at tage vores efterskolebus til og fra efterskolen, hvis I ikke selv ankommer i bil.

 

 

Hou – Sælvig (Samsø)

Det er muligt både som gående og i bil at tage færgen fra Hou (sydøst for Odder) til Sælvig havn på Samsø. Der er afgange mellem Hou og Sælvig flere gange om dagen i både hverdagene og i weekenden.

Hold dig opdateret og læs mere om billetter og sejlplan her.

 

Aarhus – Sælvig (Samsø)

Hurtigfærgen får dig fra Dokk1 i Aarhus til Samsø på kun 60 minutter. Det er muligt at tage færgen som gående, og hvis du har cyklen med. Der er flere afgange dagligt, og det er nemt for dig som elev at komme til Dokk1 i Aarhus med offentlig transport.

Hold dig opdateret og læs mere om billetter og sejlplan her.

 

Kalundborg – Ballen (Samsø)

Samsølinjen sejler mellem Kalundborg på Sjælland til Ballen på Samsø med flere afgange dagligt. Turen tager halvanden time, og I kan tage bilen med, hvis I skal besøge efterskolen til enten Efterskolernes Dag eller én af vores besøgsdage.

 

Hold dig opdateret og læs mere om billetter og sejlplan her.