Ny elev

Tilmeld dig et år på Samsø Efterskole og få et år fyldt med store oplevelser!

Ny elev

For at blive optaget som elev på Samsø Efterskole, skal du gøre følgende:

 1. Udfylde vores tilmeldingsformularen længere nede på siden.
 2. Indbetale et tilmeldingsgebyr på 1000,- kr til konto: 6260-0001226343.
 3. Derefter vil du modtage en bekræftelse på, at du har en plads reserveret, samt du vil modtage et brev med en invitation til en besøgsdag for kommende elever. (Vi har besøgsdag ca. hver anden måned)
 4. Når du har været på besøg på skolen, kan du optages som elev. (Ønsker du alligevel ikke at være elev og meddeler skolens kontor dette inden en uge efter besøget, tilbagebetaler vi tilmeldingsgebyret på 1000,- kr.)
 5. I oktober før skolestart opkræver vi 2000,- kr. i depositum.
 6. I foråret vil du modtage et brev, hvor du skal prioritere, hvilke valgfag du gerne vil have, så vi kan få lavet et skema, der passer så godt som muligt til dine ønsker. I mellemtiden kan du læse om de forskellige fag her på hjemmesiden. I brevet vil ligeledes være diverse informationer om bl.a. statsstøtteberegning, m.m.
 7. I juni måned vil du modtage årsplan, huskeliste, papirer med diverse erklæringer, oversigt over betaling, samt invitation til første skoledag.

Hvad koster det?

www.efterskolerne.dk kan du beregne prisen og se, hvor meget støtte du kan regne med at få.

Er der ledige pladser?
Du kan på www.efterskolerne.dk se, hvilke ledige pladser vi har.

Besøgsdage
Ca. hver anden måned har vi besøgsdag for kommende elever, der har reserveret plads. Selvom du ikke har reserveret en plads, er du velkommen til at besøge os disse dage og høre nærmere om skolen.

Du kan i vores kalender se, hvornår næste besøgsdag er. Husk at ringe til kontoret, og sig at du kommer, så vi ved, hvor mange gæster vi får til rundvisning/spisning.

Ønsker du at besøge skolen en hverdag, bedes du i forvejen kontakte skolen, så du er sikker på, at vi har tid til at vise dig rundt.

Hvis du gerne vil vide nærmere om skolen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86591111 og høre nærmere.

  Tilmeld dig her

  Kontaktoplysninger (mor)

  Kontaktoplysninger (far)

  Bekræftelses-e-mail

  Samtykke - optagelse på Samsø Efterskole

  Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med den sædvanlige administration af opholdet på Samsø Efterskole samt ophold og undervisning på Samsø Efterskole, foretager elektronisk behandling, herunder pligtmæssig videregivelse, at de personoplysninger som er nødvendige i medfør af Databeskyttelsesforordningens artikel 6 om almindelige personoplysninger og eventuelt artikel 9 om særlige personoplysninger.

  Med din/Jeres underskrift, giver du/I hermed samtykke til, i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6. stk. 1 pkt. a, samt artikel 9. stk. 2 pkt. a til, at vi kan behandle dine personoplysninger for at kunne opfylde Samsø Efterskoles forpligtelser i forhold til dit ophold og din undervisning.

  Videregivelse af oplysninger til offentlige myndigheder vil kun ske, hvis Samsø Efterskole er forpligtet hertil i henhold til særligt lovgrundlag, eller hvis det er nødvendigt for at kunne leve op til de forpligtelser Samsø Efterskole har i forhold til dit ophold og din undervisning.

  Formålet med videregivelsen er at fremme dit ophold og undervisning på Samsø Efterskole.

  For at kunne være elev på Samsø Efterskole er det nødvendigt at vi får dit samtykke til alle nedenstående punkter.
  Derfor skal du afkrydse i de følgende felter (alle er påkrævet)

  Bruge billeder og video på hjemmeside og i markedsføringsmaterialeBruge billeder og videoer på Facebook og andre sociale medierClio OnlineMartinsen - RevisionsfirmaEducantHjemkommuneKomit - elevadministrationLægePPRPraktikstederPårørende (udover forældremyndighedsindehaverne)SolutioSystematicTandlægeUni-CØens rederier i forbindelse med administration af Færgekort

  I forbindelse med valgfagene Havkajak, Jagt, Dykning, Skydning, Sejlads og Faldskærmsudspring skal vi også bruge jeres samtykke for at kunne varetage undervisningen. Så har I nogen af disse fag, skal der også krydses af i disse felter.

  Dansk Kano og Kajakforbund/EPP - KajakbeviserNaturstyrelsen - JagttegnPADI - dykkercertifikaterSamsø Idræt og Kultur - skydningSøfartsstyrelsen - SejladsØstjyllands Faldskærms Klub

  Videregivelse af dine personoplysninger udover hvad der er beskrevet ovenfor og godkendt af dig vil kræve et nyt konkret samtykke.

  Vi vil løbende slette personoplysninger som ikke er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser i forhold til dit ophold og din undervisning.

  Ellers sletter vi personoplysninger efter de almindelige forældelsesregler der gælder i Danmark.

  Hvis vi af en eller anden grund må opbevare personoplysninger udover forældelsesfristen, vil vi informere dig om det.

  Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende os en mail til info@samsoefterskole.dk med besked om, at du trækker dit samtykke tilbage.

  Hvis du ikke giver dit samtykke, eller hvis du trækker dit samtykke tilbage, må du regne med at det kan betyde, at dit ophold på Samsø Efterskole evt. må bringes til ophør, da Samsø Efterskole muligvis ikke vil kunne leve op til vores forpligtelser som efterskole.

  Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.

  Invitation til vores næste besøgsdag fremsendes, når vi har modtaget tilmelding og gebyr.
  Tilmeldingsgebyr på kr. 1000,- indsættes på Samsø Efterskoles kontonummer 6260 1226343.

  Skriv til os...

   Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.