1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Træningslære

Få sved på panden og endnu mere viden om din krop

Valgfaget træningslære er en overbygning til fysisk træning. Her er vi ikke bare ovre i træningslokalet og gennemføre programmer, men du lærer også teorien bag ved. Hvordan påvirker træning kroppen? Hvilken kost understøtter din træning? Hvilke træningsformer findes der og hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige?

Lær at sammensætte din egen træning

Den teori om kroppen og træning, som du lærer i klasselokalet, skal afprøves gennem praktisk træning, der udfordrer koordination, styrke, udholdenhed, balance, kondition og smidighed. Undervisningen fungerer som holdtræning, hvilket er socialt og sjovt! Men du lærer hvordan du laver individuelle programmer der træner specifikke muskelgrupper til et bestemt formål. Vi har eget træningslokale med forskellige kredsløbstræningsmaskiner og styrketræningsudstyr, som vi bruger.

Udfordr din træning – prøv noget nyt

Vi arbejder med forskellige træningsformer og -teknikker – både traditionelle discipliner inden for fitness og anderledes træningsformer. Vi træner indendørs og udendørs, og vi tør godt love, at det aldrig bliver kedeligt!

Alanya_drengeformation

Holdtræning med dine venner

Vi dyrker holdtræningen

Vi vægter højt, at træning er noget, vi gør sammen. Valgfaget er for alle, uanset niveau og erfaring. Så kom med, hvis du har lyst til at lære mere om dig selv og træning og samtidigt brænde en masse energi af i selskab med andre, mens du har et smil på læben. Træningslære er et fag, der kan vælges i både udeskema og indeskema.

Find det hurtigt