Skydning på Samsø Efterskole

Prøv dine evner af i skydeklubben - om du er ny eller garvet skytte.

Skydning

Ro, koncentration og et blødt aftræk. Disse ord er nøgleord i skydeundervisningen. Så hvis du er fascineret af at kunne ramme den inderste lille cirkel igen og igen og igen, så er Skydning som valgfag lige noget for dig.

Skydning i samarbejde med lokal skydeklub

Skydning på Samsø Efterskole foregår i tæt samarbejde med den lokale skydeklub, som er kendt for at oplære dygtige skytter. Du bliver undervist af nogle af landets bedste instruktører, og klubben har det nyeste udstyr – blandt andet baner med elektronisk markering.

Udover skydningen kommer du også til at opleve det sociale sammenhold, der er i en skytteforening, ligesom du kommer til at lære, hvordan man omgås våben og betjener dem på en sikker måde. Der er naturligvis også mulighed for at deltage på diverse stævner i løbet af året.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Skydning for begyndere og øvede

Vi skyder det meste af vinteren hovedsageligt med salonriffel kaliber 22 og i begrænset omfang pistol kaliber 22. I slutningen af sæsonen skyder vi på langdistancebane med riffel. Du kan medbringe dit eget våben og udstyr efter aftale med skolen.

Du kan deltage på valgfaget Skydning, om du er begynder eller øvet. Vi opdeler eleverne efter erfaring, så du kommer på hold med nogen, der er på dit niveau.

For at deltage i på holdet, skal du godkendes til våbenbrug. Dette gøres ved at udfylde en SKV6 blanket. Vejledning i SKV6 blanket kan læses på Dansk Skytte Unions hjemmeside.

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.