Jagt på Samsø Efterskole

Naturoplevelser, jagtteori og skydetræning. Tag jagttegn på efterskole!

Jagt

Mange tror, at jagt er for skydegale drenge. Det er det ikke. Jagt handler om forståelse for og kendskab til den natur, vi færdes i. Det er stille naturoplevelser i den kølige morgenstund og hårdt arbejde, når man som klapper slider sig gennem det tætteste budskads.

Tag jagttegn på Samsø Efterskole

 

På Samsø Efterskole kan du tage jagttegn. Vi starter i august måned med at lære om fugle og lovgivning. Du skal også lære om våbenhåndtering og skyde lerduer. Når vi kommer til foråret, vil du være klar til at kunne gå til jagttegnsprøven.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Skal du med på klapjagt?

For alle på efterskolen, der vælger jagt som valgfag, er der mulighed for at være klapper på en eller flere klapjagter, ligesom alle vil lære behandling af skudt vildt.

For at gå til jagtprøven skal der betales et gebyr til skov- og naturstyrelsen.

“Vores første klapjagt. Vi presser fasanerne fremad. HOLD LINJEN, HOLD LINJEN! Men hvordan kan jeg holde linjen, når jeg sidder fast i et tjørnekrat? Jeg lægger mig ned på maven og møver mig frem. Jeg kigger til siden og ser Alexander ligge på præcis samme måde som mig. I det øjeblik følte jeg mig som en rigtig jæger!” (Elevcitat)

Læs en artikel om Samsø Efterskole i magasinet “Jæger” fra februar 2020.

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.