Fysisk Træning på Samsø Efterskole

Tag udfordringen op – bliv sund, stærk og klog på træning!

Fysisk Træning

Vil du lære om kroppen og blive bedre til at bruge den? Så vælg valgfaget Fysisk Træning på Samsø Efterskole og få mere træning ind i hverdagen!

Gennem træning, der udfordrer koordination, styrke, udholdenhed, balance, kondition og smidighed, er vores mål at blive sundere og stærkere. Undervisningen fungerer som holdtræning, hvilket er socialt og sjovt!

Du får viden om træning, fitness og kroppen i arbejde, så du bliver i stand til at sammensætte din egen træning. Vi har eget træningslokale med forskellige kredsløbstræningsmaskiner og styrketræningsudstyr, som vi bruger.

 

Udfordr din træning – prøv noget nyt

Vi arbejder med forskellige træningsformer og -teknikker – både traditionelle discipliner inden for fitness og anderledes træningsformer. Vi træner indendørs og udendørs. Og vi tør godt love, at det aldrig bliver kedeligt!

Undervisningen er meget varierende og kan indebære fx:

  • Løbeture
  • Redskabsgymnastik
  • Kamplege
  • Træningspas med kropsvægt eller vægte
  • Yoga og afspænding

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Vi dyrker holdtræningen

På Fysisk Træning arbejder vi altid med holdtræning! Den personlige workout står du selv for i fritiden, hvor du også kan bruge faciliteterne. Vi vægter højt, at træning er noget, vi gør sammen.

En “Fysisk Træning-undervisning” kan fx være: 30 minutters leg og opvarmning, 20 minutters tekniktræning med et specifikt fokus (lær at lave/bliv bedre til fx dobbelthop eller backsquat), 25 minutters workout, og 15 minutters udstrækning. MEN det kan også være meget andet.

Valgfaget er for alle, uanset niveau og erfaring. Så kom med, hvis du har lyst til at brænde en masse energi af i selskab med andre, mens du har et smil på læben.

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.