Fodbold på Samsø Efterskole

Dyrk din passion for fodbold eller kom endelig i gang med at spille. På Samsø Efterskole er der plads til alle på valgfaget Foldbold. Glæd dig til et helt unikt sammenhold på tværs af niveau – her bliver vi alle bedre til foldbold sammen.

Fodbold

Er du en haj til hjørne? Måske dribler du som Messi? Eller vil du gerne lære at spille fodbold? I valgfaget Fodbold på Samsø Efterskole skal vi ud at spille bold, uanset hvilket niveau, du spiller på.

Det er ikke afgørende, hvor meget eller lidt fodbold du har spillet før – det vigtigste er, om du har lyst til at lære nye tricks, udvikle dit spil og blive en del af vores helt unikke fodboldfællesskab på efterskolen. Vores fodboldtræner mener, at foldbold er Samsøs bedste valgfag, fordi vi får så mange oplevelser sammen – her på skolen og til turneringer og stævner med andre efterskoler og folkeskoler – fx Østjysk Mesterskab i fodbold for efterskoler og DBU skolefodboldturnering.

Vi pinpudser fodboldteknikken

Vi tilpasser fodboldtræningen til dit niveau. Gennem småspil prøver vi forskellige taktiske elementer, så vi kommer til at få en bedre forståelse for, hvordan vi kan mere som et hold end som enkelt spiller. Vi træner de elementære afleveringer, driblinger og sparketeknikker i valgfaget fodbold på efterskolen. Vi øver os i at skyde langt og holde på bolden, og vi træner finurlige finter.

Fodbold er en universel sport, som de fleste har spillet på et eller andet tidspunkt enten hjemme i haven eller i skolen. Efter dit år på Samsø Efterskoles foldboldhold har du teknikker med dig, som du kan bruge, uanset om du vil spille videre hjemme på dit lokale hold, eller bare vil kunne spille godt når du mødes for sjov på boldbanen med vennerne. Du lærer, hvordan vi bygger spillet op, så niveauet hæves over skolegårdsfodbold.

I indeskemaet spiller vi indendørsfodbold i skolens hal. Hvis vi ikke er nok elever til, at vi kan oprette både et drengefodboldhold og et pigefodboldhold, træner vi sammen.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.