Faldskærmsudspring på Samsø Efterskole

Hvorfor ikke udforske Samsø fra oven - fra en faldskærm?

Faldskærmsudspring

Var det noget at prøve at svæve flere hundrede meter over jordens overflade? Så skal du med på valgfaget Faldskærmsudspring!

Drømmer du om at springe i faldskærm?

Faldskærmsudspring hos os er en weekendaktivitet, og vi springer en weekend i foråret.

Fredag bruger vi på teori, og inden du får lov til at springe, skal du bestå en teoriprøve og lave forskellige øvelser på landjorden.

Lørdag og søndag er du klar til ét eller flere spring! Du springer solospring med radio, så du har kyndig vejledning i ørerne.

Når du først hænger deroppe under skyerne og kigger ned på det store landkort, så får du fornemmelsen af frihed. Og efter du er landet, er du vokset for med 5-10 centimeter i højden. For det er i dén grad en oplevelse for livet at springe i faldskærm. Springene, vi gennemfører, er static-line spring. Dvs. at skærmen udløses automatisk, når springeren forlader flyvemaskinen.

OBS: Faldskærmsudspring er meget afhængig af vejret og kan derfor blive aflyst. Du skal være fyldt 16 år for at springe.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

En ubeskrivelig følelse

“Da jeg blev kørt til flyet, bankede mit hjerte, men idet jeg træder ud af flyet, er det den fedeste oplevelse nogensinde. Jeg svæver bare rundt i luften og kan se hele Samsø. Det er en ubeskrivelig følelse. Jeg landede perfekt, og det var bare alt for fedt. Det er noget, jeg aldrig vil glemme” (elevcitat)

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.