1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Adventure Race

Ryk dine grænser med adventure race

I et adventure race bliver du udfordret både fysisk og psykisk. Sammen med din gruppe vil du bevæge dig rundt i Samsøs smukke natur og blive sat til at løse opgaver, der stiller krav til dine kreative og logiske evner. Det er lige der i et stærkt fællesskab med de andre, at du rykker, udvikler dig og oplever de vildeste ting

Oplev adventure race på efterskole

Du vil blive presset derud, hvor facaderne falder, så man kan se, hvem der giver op, når det bliver hårdt, og hvem der bliver ved. Vi skal selvfølgelig også deltage i forskellige races med andre efterskoler!

I valgfaget adventure race skal vi arbejde med de forskellige elementer, som et adventure race er bygget op af:

  • Orientering
  • Løb
  • Teamwork
  • GPS-navigation
  • Mountainbike

Adventure race

Udfordringer på alle planer

I hverdagens undervisning arbejder vi med delelementer som orientering med kort og kompas, MTB-kørsel, teknik og vedligehold, vandaktiviteter og teamwork, som vi så prøver af på korte løb.

I løbet af året deltager vi i mindst et langt adventure race, hvor jeres færdigheder og udholdenhed for alvor prøves af. Her vil I opdage, hvordan I reagerer, når I kommer ud af jeres komfortzone og bliver presset, men stadig skal have hele holdet med igennem strabadserne.

Alle er velkomne; du skal blot have stor lyst til – og mod på – disse ret vilde og megafede aktiviteter. Du skal have lyst til at udfordre dig selv og give den gas i et stærkt, forpligtende fællesskab.

Adventure Race er et fag, der kan vælges i både udeskema og indeskema.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.