1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Bike ‘n Run

Ryk dine grænser

Der er ingen grænser på en Gravel Bike eller MTB. Gravel Bikes trives både på de hurtige landeveje, i skoven og på grusstierne og MTB’en kan fint følge med. På Samsø er naturen unik og den perfekte destination for alle typer af underlag. Dermed bliver variation i udfordringerne og oplevelserne uudtømmelige. Der kommer sved på panden, fart i pedalerne og bremserne prøvet af, når der kommer rådyr, hare og fasaner på tværs af stierne. Det bliver hylemorsomt og hyggeligt med gode kammerater ved din side.

Selvom det er turene på øen, der er vigtige, så er en cykel der ikke fungerer mega træls. Vi ser derfor på den daglige vedligeholdelse, som en del af valgfaget Vi lægger vægt på at have det sjov med hinanden, støtte hinanden og gør oplevelserne større, fordi vi gør det sammen.

Løb kan gøres over alt og der er et utal af begrundelser for at løbe. På Samsø er der så mange variationer i landskabet og maleriske naturoplevelser på hele øen, at det er uundgåeligt ikke at opleve det. Tag løbeskoene på, find det gode humør, så træner vi fartleg, ser på løbeteknikker, bruger fysisk træning til at forbedre dit løb og fællesskabet vil løfte dit humør til nye højder.

Vi vil på valgfaget have fokus på det fællesskabende, hvor vi træner sammen og hver for sig. På det store hold, på mindre hold og fælles på tur.

Adventure race

Udfordringer på alle planer

I hverdagens undervisning arbejder vi med delelementer som orientering med kort og kompas, MTB-kørsel, teknik og vedligehold, vandaktiviteter og teamwork, som vi så prøver af på korte løb.

I løbet af året deltager vi i mindst et langt adventure race, hvor jeres færdigheder og udholdenhed for alvor prøves af. Her vil I opdage, hvordan I reagerer, når I kommer ud af jeres komfortzone og bliver presset, men stadig skal have hele holdet med igennem strabadserne.

Alle er velkomne; du skal blot have stor lyst til – og mod på – disse ret vilde og megafede aktiviteter. Du skal have lyst til at udfordre dig selv og give den gas i et stærkt, forpligtende fællesskab.

Adventure Race er et fag, der kan vælges i både udeskema og indeskema.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.