Sådan bor vi

Glæd dig til værelseshygge, fællessang på gangen og tætte fællesskaber.

Sådan bor vi

Dit værelse på Samsø Efterskole bliver dit nye hjem, og her kommer du til at tilbringe masser af tid og hygge med dine venner og værelseskammerater.

Langt størstedelen af værelserne på Samsø Efterskole er 2-mandsværelser, men der er også 3- og 4-mandsværelser. Værelserne er forskellige af indretning og størrelse, men fælles for alle værelserne er, at de er enormt hyggelige!

De nyeste værelser har eget bad og toilet, mens andre har det på gangen. På alle fløje er der desuden vaskemaskine og tørretumbler, så du selv kan vaske og tørre dit tøj. Desuden er der et fælles tekøkken, hvor det er muligt at varme lidt vand til kakao eller lave toast eller kopnudler – som afgjort også er en del af efterskolelivet!

Når du flytter ind på efterskolen, bliver du en del af et fællesskab, og du kommer til at lære din værelseskammerat og eleverne på de omkringliggende værelser rigtig godt at kende. Når man bor så mange mennesker sammen, skal man selvfølgelig tage hensyn til hinanden – men det lærer du hurtigt, og du vil elske de helt særlige venskaber, der opstår, når man bor sammen og deler hverdag.

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.