Invitation til virtuel besøgsaften

For kommende elever - bemærk fuldt booket i skoleåret 2022-2023

Invitation til virtuel besøgsaften d. 28. september

Virtuel besøgsaften.

Vi er nu begyndt med de traditionelle besøgsdage igen, men der kan jo være årsager til, at man hellere vil deltage virtuelt. Selvom vi gerne vil se jer på Samsø og vise skolen frem.

Der er planlagt en sådan aften tirsdag d. 28.09.21 kl. 19.00.

Så har du lyst til at høre om hvad Samsø Efterskole har at tilbyde unge mennesker. Både i forhold til dannelse, uddannelse og oplevelser, så tilmeld dig aftenen på info@samsoefterskole.dk.

Ved tilmeldingen bedes I oplyse hvilket skoleår I er interesseret i, og hvilket klassetrin samt elevens navn.

Der er fuldt booket i skoleåret 2022-2023.

Til de tilmeldte, vil vi nogle dage inden, sende et link til mødedeltagelsen.

Programmet for aftenen vil være at vores viceforstander og afdelingsleder fortæller om, hvad det vil sige at gå på Samsø Efterskole, samt viser et slideshow. Derefter vil der være en virtuel rundtur på efterskolen og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål til os.

Skulle nogle sidde tilbage efter mødet, med et behov for at stille personlige spørgsmål, så vil det være muligt at ringe dagen efter til kontoret og bestille en personlig samtale.

Vi glæder til at ”se” jer!

Mødet varer godt en time.

Rune Riis

Viceforstander
Samsø Efterskole
30203977