Windsurfing på Samsø Efterskole

Lær at surfe eller bliv dygtigere! Du får masser af timer på vandet og lærer om teknik, sikkerhed og "færdselsregler."

Windsurfing

Vil du prøve et fag, hvor du kommer hjem til skolen med saltvand i håret, trætte arme og et stort smil? I valgfaget Windsurfing er der både plads til hyggelig surf-vibe på stranden og til at udvikle dine færdigheder.

Du får udfordret og styrket din balance og styrke, og du lærer at mestre board og sejl, når vinden piber, og bølgerne ruller ind over stranden.

Glæd dig til mange timer på vandet

Undervisningen i windsurfing er primært praktisk med så mange timer på vandet som muligt – det er trods alt ved at surfe, at man lærer at surfe. Vi vælger vores surfspot på øen efter vind og vejr og forsøger altid at finde de bedste betingelser på dagen.

Bliver det fuldstændigt vindstille, tager vi Stand-Up-Paddle-boards frem og træner balance og koordination. Bliver det omvendt orkan og torden, tager vi fat på teori, søvejsregler eller vedligehold af udstyret. Vi har desuden en 3-dages tur, hvor vi kan windsurfe fra solopgang til armene er trætte og lange – og nyde surfstemningen på stranden.

Uanset om du er begynder eller øvet, eller om det blæser meget eller lidt, så har vi udstyr, der passer. Vi har sejl fra 3,6 til 9,4 m2, store begynder-boards og mindre freeride-boards. Desuden har vi våddragter, neoprensko, svømmeveste, trapez og alt du har brug for til at komme i gang med windsurfing.

Du skal kunne svømme 200 meter, som du viser ved en svømmeprøve i starten af skoleåret. Du er velkommen, uanset om du har surfet siden du kunne gå, eller du aldrig har prøvet det før. Men ved du allerede nu, du vil vælge windsurfing, kan du godt begynde at træne balancen.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Bliv undervist af uddannede surfinstruktører

Vores undervisere i windsurfing er uddannet efter Dansk Sejlunions windsurfinstruktør-standarder. De er ægte surf-entusiaster, som har surfet i mange år og kører rundt i en kassevogn fyldt med udstyr, så de kan komme på vandet, hver gang vejret tillader det.

Windsurfing er en fantastisk måde at være på vandet på. Det er en fantastiske følelse, når man i perfekt balance mellem vind, bølger og udstyr drøner planende over havet!

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.