1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Windsurfing på Samsø Efterskole

Valgfag – Windsurfing

Få saltvand i håret, trætte arme og et stort smil

Vil du prøve et fag, hvor du kommer hjem til skolen med saltvand i håret, trætte arme og et stort smil? I valgfaget windsurfing er der både plads til hyggelig surf-vibe på stranden og til at udvikle dine færdigheder.

Du får udfordret og styrket din balance og styrke, og du lærer at mestre board og sejl, når vinden piber, og bølgerne ruller ind over stranden.

Glæd dig til mange timer på vandet

Undervisningen i windsurfing er primært praktisk med så mange timer på vandet som muligt – det er trods alt ved at surfe, at man lærer at surfe.

En del af charmen ved windsurfing er, at vi er afhængige af vejret. Den ene gang kan det være næsten vindstille, og den næste kan det blæse så meget, at vi knapt kan holde os stående. På Samsø har vi gode muligheder for at vælge surfspot efter vind og vejr og finde de bedste betingelser.

Men bliver det fuldstændigt vindstille, tager vi Stand-Up-Paddle-boards frem og træner balance og koordination. Bliver det omvendt orkan og torden, tager vi fat på teori, søvejsregler eller vedligehold af udstyret.

Uanset om du er begynder eller øvet, eller om det blæser meget eller lidt, så har vi udstyr, der passer. Vi har sejl fra 3,6 til 9,4 m2, store begynder-boards og mindre freeride-boards. Desuden har vi våddragter, neoprensko, svømmeveste, trapez, og alt du har brug for til at komme i gang med windsurfing.

Du skal kunne svømme 200 meter, som du viser ved en svømmeprøve i starten af skoleåret. Du er velkommen, uanset om du har surfet siden du kunne gå, eller du aldrig har prøvet det før. Men ved du allerede nu, du vil vælge windsurfing, kan du godt begynde at træne balancen.

Målet med valgfaget er, at du får opbygget viden og færdigheder, så du bliver en selvstændig og sikker windsurfer.

Vi ses på vandet!

Windsurf kan kun vælges i udeskemaet.

Ægte surf-entusiaster

Bliv undervist af uddannede surfinstruktører

Vores undervisere i windsurfing er uddannet efter Dansk Sejlunions windsurfinstruktør-standarder. De er ægte surf-entusiaster, som har surfet i mange år og kører rundt i en kassevogn fyldt med udstyr, så de kan komme på vandet, hver gang vejret tillader det.

Windsurfing er en fantastisk måde at være på vandet på. Det er en fantastiske følelse, når man i perfekt balance mellem vind, bølger og udstyr drøner planende over havet!

Find det hurtigt