1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Skab den gode fortælling

Valgfaget er til dig, der elsker den gode fortælling. Du interesserer dig for, hvad medierne bringer af historier, og hvordan de vinkler dem. Og så synes du, det er spændende, hvordan du med den rette kommunikation kan vække følelser hos modtagerne.

Der er tid og plads til fordybelse

Er du til film i biografen, podcasts i hængekøjen, bøger i sommerhuset, digte i nattoget, avisartikler ved morgenbordet og/eller alverdens andre medier, er mediefag/ fortællekunst noget for dig.

Faget er frem for alt praktisk. Det vil sige, der er tid og plads til fordybelse i dit eller din gruppes projekt, hvor målet altid vil være at skabe den gode fortælling.

Inden det praktiske og kreative arbejde sættes i gang, vil du møde eksempler på vellykkede fortællinger, som søger at udfordre og inspirere dig og din gruppe.

Du skal vælge mediefag/fortællekunst, hvis du leder efter et sted, hvor der er tid og plads til fordybelse og refleksion i arbejdet med at skabe gode fortællinger.

Og vi glæder os til at høre dem!

Verdensborger som valgfag

Lær endnu mere om verdenen

Søger du endnu mere viden om, hvad medierne bringer af historier, og hvordan de fortæller og vinkler dem, skal du måske overveje vores valgfag verdensborger. Her bliver du klædt på til at debatere nogle af de ting, som vi oplever rundt i verdenen.

Læs mere om valgfaget herunder:

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.