1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Kunst, kreativitet og håndværk

Lad kreativiteten få frit spil

Kan du også glemme tid og sted, når du arbejder med dine hænder? Kunst, kreativitet og håndværk på Samsø Efterskole er for dig, der elsker at være skabende.

Teknikker til resten af livet

I valgfaget kunst, kreativitet og håndværk på Samsø Efterskole skal vi prøve forskellige billed-, håndværks- og håndarbejdsteknikker. Faget er altså en blanding af billedkunst, håndarbejde og håndværk, og du kan være med, uanset hvilken teknik du mestrer bedst.

Du får nemlig masser af inspiration til, hvad du kan kaste dig over, og hvis du selv har nogle idéer til noget billedarbejde, håndværk eller håndarbejde, som du vil i gang med – kan du også det.

Du behøver ikke at have erfaring med billedarbejde, håndværk eller håndarbejde i forvejen – bare du har interessen. Du lærer alle teknikkerne på efterskolen, og vi hjælper hinanden.

I kunst, kreativitet og håndværk udfordrer vi dig på dine kreative evner. Uanset hvilke færdigheder du har inden, vil vi bestræbe os på at lære dig nye teknikker.

Det er en skabende proces at kunne fremstille noget billedarbejde, håndværk og håndarbejde – og de teknikker, du lærer her, kan du bruge resten af livet. Mange elever producerer også ting, som de kan bruge her på efterskolen – fx dolke til at snitte med, smørknive og skeer i træ, små tasker, billeder, puder og tæpper til at pynte på værelserne.

Det er næsten kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænsen.

Musik som valgfag

Er du til musik?

På Samsø Efterskole er det også muligt at udfolde din musikalske side og på den måde lade kreativiteten få frit spil.

Læs mere til valgfaget musik herunder:

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.