1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Krop og bevægelse

Krop og bevægelse

Bliver du også glad af at bevæge dig og udfordre dig selv kropsligt? Så vælg valgfaget krop og bevægelse.
Vi fokuserer på, at bevægelse skal være sjovt, fælles og lærerigt.

Vi har fokus på kondition, balance, musik, leg…

Vi kommer til at arbejde med mange forskellige træningsformer som fx dans og bevægelse, træning med egen kropsvægt og ekstra vægt som håndvægte, kettlebells og vægtstænger.

I de forskellige træningsformer fokuserer vi på styrke, kondition, balance, koordination, bevægelse, musik og leg. Vi kommer til at udfordre os selv og det, vi kan med vores krop – og vi kommer helt sikkert til at grine en masse.

Til krop og bevægelse skal vi nemlig prøve så meget forskelligt, at der sikkert vil være øvelser, du ikke har prøvet før, men også nogle, du kender, som du kan blive endnu bedre til. Vi arbejder med hele kroppen – og hovedet – og står bagefter med en frisk følelse i kroppen, hvor vi er klar til at nyde resten af dagen.

Målet er at give dig gode oplevelser med bevægelse og opnå større kropsbevidsthed. Så kom og vær med til sjov og udfordrende fællestræning med dine efterskolevenner.

Fysisk træning

Mange former for bevægelse

Krop og bevægelse er ikke det eneste valgfag på Samsø Efterskole, hvor du kan få pulsen op og fokusere på træning og bevægelse. Vi tilbyder eksempelvis valgfaget fysisk træning, hvor du både kommer til at svede med holdtræning, i styrketræningslokalet og i den smukke natur omkring skolen. Er du mere til forskellige sportsgrene, tilbyder vi valgfaget blandet sport, hvor du får lov at prøve kræfter med en masse forskelligt.

Krop og Bevægelse er et fag, der kan vælges i både udeskema og indeskema.

Se oversigten over vores valgfag herunder:

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.