1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Lær at tale fransk

Parlez-vous français?

På Samsø Efterskole tilbyder vi fransk, og faget er til dig, der skal fortsætte med fransk på en uddannelse efter efterskolen, eller for dig der har interesse for faget.

Forstå og tal fransk på Samsø Efterskole

I løbet af året skulle du gerne lære at forstå og tale fransk samt formulere dig skriftligt. Samtidigt skal undervisningen udvikle din bevidsthed om fransk kultur, sprog og sprogbrug.

På efterskolen skal du videreudvikle dine færdigheder inden for fransk sprog og kultur. Franskholdet har som regel en størrelse, der giver alle på holdet gode muligheder for at udvikle sproget. Holdet består af elever, der alle har lært lidt fransk tidligere.

Målet med fransk på Samsø Efterskole er, at du kommer til at kunne kommunikere på fransk mundtligt et forståeligt og sammenhængende sprog. Det samme skal du lære på skrift, hvilket du skal bruge, hvis du på et tidspunkt skal arbejde med fransk professionelt.

Du skal kunne begå dig i et fransktalende fællesskab, ligesom du i undervisningen blandt andet kommer igennem tekster og medier, kultur og samfund samt skriftlig og mundtlig kommunikation.

Fransk er et gennemgående fag, som du skal have i både udeskema og indeskema.

Der er ikke eksamen i faget i juni.

Tysk 10

Du kan også vælge tysk

Udover fransk tilbyder vi også tysk på Samsø Efterskole, og efter samme principper gør vi dig klar til at begynde en uddannelse, hvor du har tysk som fag.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.