Bodytoning for piger

Bliver du også glad af at bevæge dig og udfordre dig selv kropsligt?

Bodytoning for piger

Bliver du også glad af at bevæge dig og udfordre dig selv kropsligt? Så vælg valgfaget bodytoning!

Vi fokuserer på, at bevægelse skal være sjovt og lærerigt. Vi kommer til at arbejde med forskellige træningsformer såsom rytmisk gymnastik, forskellige dansestilarter, træning med vores egen kropsvægt og ekstra vægt som fx elastikker og håndvægte.

I de forskellige træningsformer fokuserer vi på styrke, kondition og udholdenhed, koordination, bevægelse, musik og leg. Vi kommer til at presse os selv lidt, vi kommer til at udfordre os selv – og vi kommer sikkert også til at grine en hel masse og bare ha’ det sjovt! Til Bodytoning skal vi nemlig prøve så meget forskelligt, at der sikkert vil være øvelser, du ikke har prøvet før – og sikkert nogle, du kender i forvejen, og som du kan blive endnu bedre til. Vi arbejder hele kroppen igennem – og står tilbage med en frisk følelse i kroppen bagefter – klar til at nyde resten af dagen.

Målet er at give dig gode oplevelser med bevægelse og din krop, større kropsbevidsthed og motivation til at holde dig i form. Bodytoning er for alle, uanset om du har prøvet det mange gange før eller er helt ny. Faget er derudover KUN for piger – så glæd dig til masser af bevægelse og sjov med den andre piger fra efterskolen.

 

 

 

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.