1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Valgfag – Blandet sport

Er du tosset med sport?

Kan du ikke få nok sport i dit liv? Eller synes du bare, det er sjovt at prøve en masse forskellige sportsgrene? Så skal du med på holdet af sportsglade elever på valgfaget blandet sport.
Vi tilbyder blandet sport i både udeskemaet og indeskemaet. I udeskemaet er vi på boldbanen eller et andet sted udendørs, mens vi i indeskemaet primært er i efterskolens hal.

Prøv alle mulige sportsgrene

I blandet sport på Samsø Efterskole skal vi blandt andet spille baseball, dyrke duathlon, spille hockey, badminton og prøve ultimate frisbee. Vi dyrker typisk hver sportsgren to – tre gange, hvorefter vi rykker videre til den næste sport. På denne måde oplever vi at lære sportsgrenen godt at kende, men rykker også hurtigt videre til en ny, spændende sport på efterskolen. Alle kan være med til blandet sport på Samsø Efterskole – uanset om du er vant til at dyrke sport eller gerne vil være mere aktiv.

Alle sport

Prøv baseball på Samsø Efterskole

Baseball er en sportsgren, som minder lidt om rundbold. Du har sikkert set film om baseball, da det er en populær sport i USA, og der er produceret mange hollywoodfilm om sportsgrenen. Det er der en god grund til, for baseball er nemlig rigtig sjovt. Vores elever plejer da også at blive ret vilde med at spille baseball her på efterskolen.

I baseball spiller vi på to hold – og holdet skiftes til at være ”inde” og ”ude”. Ligesom i rundbold skal bolden slås ud, og så gælder det for inde-holdet om at lave ”runs”.

Test din udholdenhed med duathlon på efterskolen

I duathlon løber og cykler vi. Vi svømmer altså ikke ligesom i triathlon, som de fleste nok er bekendte med. Til et duathlon-stævne begynder man med løb, så cykler man, og så løber man igen til sidst. Vi når ikke altid alle tre gange – men der er fart på, og det er sjovt.

Sammensæt hårde hockeyslag på efterskolen

I indendørs hockey er der også fart over feltet! Vi spiller hockey i hallen, og det er både intenst og sjovt. Vi deler os op i mindre hold og spiller mod hinanden, og det er ligegyldigt, om du har prøvet det før, eller om du er nybegynder. Alle kan være med, og vi får godt med sved på panden.

Få fjerbolden til at flyve med badminton på efterskolen

De fleste af os har nok spillet badminton i skolen – det er et sjovt og forholdsvist let spil at komme i gang med. På Samsø Efterskole spiller vi små badmintonturneringer mod hinanden i både single, double og mixdouble.

Prøv ultimate frisbee på Samsø Efterskole

Ultimate frisbee er en af de sværere, men rigtigt sjove sportsgrene, som vi skal prøve i valgfaget blandet sport på Samsø Efterskole. Ultimate frisbee er en holdsport, hvor det gælder om at score point ved at kaste en frisbee ind i ”end zonen”, som det fx også kendes fra rugby og amerikansk fodbold.

Vi kaster os over andre sportsgrene, hvis stemningen er for det. Måske har du en sportsgren, du gerne vil prøve af? Hvis vi kan få det til at passe ind og har udstyret, der skal bruges, så kan det også sagtens være, vi kaster os over din sport.

Vi dyrker dog ikke de sportsgrene i blandet sport, som vi tilbyder som valgfag – fx foldbold, golf og basketball.

Blandet Sport er et fag, der kan vælges i både udeskema og indeskema.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.