Basketball på Samsø Efterskole

Vil du have det sjovt med dine kammerater, samtidig med at I får sved på panden og lærer nogle hurtige moves? Basket valgfaget på Samsø Efterskole er populært, og der er også plads til dig.

Basketball

Hvis du vælger valgfaget Basketball, er der dømt masser af basket – og lige så meget god stemning. Her griner vi både af og med hinanden. En basketball er ikke lige sådan at bide skeer med, derfor er det vigtigt at kunne grine af sig selv – det er den bedste måde at lære spillet på.

Du kan være med til valgfaget Basketball, uanset om du aldrig har spillet eller altid har spillet. Vi tilpasser træningen efter dit niveau. Hvis du er en habil spiller, så udvikler du dit spil undervejs, og hvis du er nybegynder, så lærer du grundspillet, og du kan sikkert mærke, du forbedrer dig fra gang til gang.

Basketball på efterskolen

Vi skal blandt andet lære om alle rollerne på banen, så du fra begyndelsen får en god spilforståelse. Du lærer også at drible – også uden du kigger ned på bolden hele tiden – vi skal lære forsvars-, angrebs- og afleveringsteknikker. Vi laver også forskellige skudøvelser, og du lærer at zoneopdække.

Når først vi har teknikkerne i basketball på plads, bliver det rigtigt sjovt at spille selve spillet. Hver træning bliver en blanding af øvelser i de forskellige teknikker og rigtigt kampspil. På den måde får vi både færdighederne på plads, og vi får også lov at bruge det, vi lige har lært til en rigtig kamp.

Basketball på efterskolen er et sjovt og hyggeligt spil, men vi spiller også hver gang for at vinde. Basketball er intenst, og du får sved på panden og en god følelse i kroppen efter hver træning og kamp. Basketball på Samsø Efterskole trækker hvert år nye spillere med, efterhånden som det rygtes blandt dine kammerater, hvor sjovt vi har det – men det sjoveste er jo at være med fra begyndelsen.

Vi spiller kampe internt mod hinanden, og hvis vi har lyst, har vi har også mulighed for en hyggekamp mod andre hold fra øen.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.