Advanced English på Samsø Efterskole

Vil du styrke dit engelsk og samtidig lære om samfundet og kulturen i de engelsktalende lande? Advanced English på Samsø Efterskole tager dig kloden rundt i klasseværelset og gør dig bedre til at samtale på engelsk.

Advanced English

I Advanced English på Samsø Efterskole får du mulighed for at udforske det engelske sprog, kulturen og samfundet i de engelsktalende lande og mange andre spændende aspekter i det engelske sprog.

Undervisningen i klasseværelset foregår mest på engelsk, så du skal kunne forstå og tale engelsk, for at deltage i valgfaget Advanced English på efterskolen.

Hvad vil du gerne lære?

Advanced English er et prøvefrit fag, så vi kan selv bestemme, hvad vi vil lære og undersøge, og hvordan vi gør det. Hvis du har en god idé til et emne, så skal du endelig sige til. Eleverne har nemlig stor medbestemmelse over, hvad vi beskæftiger os med. Vi har tidligere eksperimenteret med engelske dialekter – fx indisk engelsk, caribisk engelsk eller skotsk dialekt. Det er altid sjovt at prøve at tale med andre accenter end dem, som man plejer.

Styrk dit funktionelle engelsk

Sprogsynet har ændret sig markant de seneste år – det er blevet mere acceptabelt at tale med accent. Derfor er det vigtigere, at du forstår den kontekst, du taler engelsk i. Det bliver du faktisk bedre til at tale engelsk af, og du får oftest en bedre samtale. Derfor kommer vi også til at arbejde med dit funktionelle engelsk i valgfaget Advanced English.

Forstå kulturen

En del af at kunne tale funktionelt engelsk er, at man forstår kulturen og det samfund, hvor man taler med en engelsktalende person. Vi skal derfor også runde kulturen og samfundet i de engelsktalende lande. Vi kigger på de forskellige samfundslag, og vi kigger fx på den lokale kunst, film og undergrundsmiljøer. Forståelsen for det enkelte land er med at give os respekt og for og viden om den person, vi taler med.

Snus til Cambridge English

I løbet af valgfaget Advanced English kommer til også til at runde Cambridge English. Cambridge English er undervisning med en sprogtest, som giver adgang til at følge undervisning i engelsktalende lande.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag