1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Lær at tale tysk

Sprechen Sie Deutsch?

Tysk som valgfag i 10. klasse er for dig, der har interesse for det tyske sprog og den tyske kultur, eller som skal fortsætte med tysk på en uddannelse efter efterskolen.

Vi styrker dit tysk sprog

I tysk på Samsø Efterskole udvikler vi din sproglige bevidsthed og giver dig et kendskab til tysk kultur og historie.

Igennem dialog og aktiv deltagelse vil du komme til at arbejde med aktuelle projekter, som du er med til at bestemme indholdet af. Sproget er nært beslægtet med dansk, hvilket vil målrette din lyst til leg, opgaver og kreativ udforskning.

Undervisningen leder hen imod, at du kan lytte til og forstå hovedindholdet af talt sprog om kendte emner. Sammen udvikler vi din lyttefærdighed gennem blandt andet sang, bøger, videoer, film, spil og rollespil.

Du kommer med undervisningen til at føle dig tryg, når du enten skal lytte eller tale tysk, og så er vores vigtigste opgave at forberede dig bedst muligt til uddannelsen efter Samsø Efterskole.

Lær at tale fransk

Du kan også lære fransk på Samsø Efterskole

Udover tysk tilbyder vi også fransk på Samsø Efterskole. Det er for dig, der har interesse i det franske sprog og fransk kultur, eller som gerne vil forberede sig til en uddannelse med fransk som fag.

Find det hurtigt

Vi glæder os til at møde dig!

Kom og besøg os

Vil du have masser af fællesskab og oplevelser til lands, til vands og i luften? Kom og besøg os og find ud af, om Samsø er efterskolen for dig.