Det siger forældrene

Se hvad forældre til tidligere elever skriver om Samsø Efterskole.

Det siger forældrene

Vi vil bare skive og sige, at det er meget meget skønt for os som forældre at se Nadia danse på Facebook. Et sådanne fællesskab med unge mennesker var det vi ønskede for hende – og det hun drømte om.

Put noget mere af Samsøs tryllestøv på hende, og hils hende fra os, hvis du møder hende, og sig, hun er verdens sejeste datter.

Og så til sidst meget ros til dig og dine medarbejder.

Mange hilsner fra Emma og Søren

Kære Lasse og hele teamet på SE

Nu er der kun få skoledage tilbage, og vi vil benytte lejligheden til at sende jer alle en kæmpe TAK.

Frederiks ophold på skolen har overgået alle vores forventninger.

Jeres engagement, interesse, ro og omsorg har lige fra starten givet et trygt og rart fundament.

Frederik har udviklet sig enormt i løbet af året, og det er en fantastisk ung mand som nu vender hjem.

Han er blevet mødt i øjenhøjde både menneskeligt og fagligt.

Menneskeligt er han vokset, tror endnu mere på sig selv, blevet mere rummelig og nuanceret. Han har fået så mange mange spændene udfordringer, succeser, masser af anderkendelse og grænser der er blevet overskredet.

Fagligt har han rykket sig ud over alles forventninger, hvor han i 8. klasse fik flest 2 og 4 tal, har han fået 7,10 og endda et 12 tal, men det vigtigste er – at han har troen på sig selv og ved at han kan.

Aktivitets niveauet til vand til lands og i luften har været utrolig højt 🙂 og det har været fantastisk.

Tænk at få dykker certifikat, duelighedsbevis og faldskærmsbevis på et år, ud over en masse oplevelser på goldbanen incl. blevet trænet af Iben Tinning, selv fløjet et fly til Århus og retur, dykket ved vrag ved Maltas kyst, sprunget faldskærm, natløb, cyklet øen rundt, mange løbende initiativer og meget meget mere.

Tak Lasse for turene med jagt holdet som klapper, og fordi Frederik altid har været tryg ved at gå til dig med spørgsmål og udfordringer.

Tak til Maria for de store hjerte varme kram.

Tak til Mette for din måde at være på og dejlige golf oplevelser.

Tak til Rune Balle. Det har været en kæmpe fornøjelse at følge Frederiks begejstring for flyvning og sejlads, som ikke mindst skyldes dit engagement og din inkludering af Frederik.

Tak til personalet i køkkenet som har serveret lækker mad, især er der blevet sat pris på den varme middagsmad med kød, sovs og kartofler. Tak til pedellen som har lappet en del dæk på cyklen, og til resten af teamet på skolen som vi ikke lige har fået nævnt.

Nete og de andre søde damer på kontoret skal også have en speciel tak, for en utrolig imødekommenhed og tålmodighed – jeg (mor) har ringet mange gange med spørgsmål 🙂 har fået forstående svar og der har altid været styr på det.

TAK for et uforglemmeligt år og jeres måde at være på.

I er varmt blevet anbefalet til alle omkring os.

Vi glæder os til et sidste gensyn med jer og skolen på lørdag.

Bedste hilsener og ønsket om en god sommer til jer og jeres familier.

Ulla og Thomas Polano

Kære alle voksne på Samsø Efterskole,

Vi sender her en forårshilsen, inden I tager hul på sidste runde med årgangen heriblandt vores dreng.

Det har, som ventet, været en stor glæde at have vores søn på skolen – i jeres varetægt. Det rører os at se og mærke jeres ildsjæle gennem de billeder, vi får skabt, når Karl fortæller om sit efterskoleliv. Tænk, at han er omgivet af så engagerede voksne, som i både ord og handling nærer virkelyst, deltagelse, ansvarlighed og fis & ballade. Tak for det.

Og tak for den tillid, som vi oplever, at I har til eleverne. Tillid til at de kan og vil og gør. Tillid til at de kan tåle knubs undervejs.

Og tak for den åbenhed og interesse, vi oplever, I har for elevernes idéer, synspunkter og verdensopfattelser. Tak fordi I påvirker og lader jer påvirke, men holder fast i de ydre rammer og på sammenhængen mellem dét, I siger, og dét I gør.

Tak for jeres uvurderlige bidrag til vores (og alle de andres) drengs udvikling af mod, vilje og evne til at tage livet på sig og deltage i og bidrage til dets mange små og store fællesskaber.

Godt forår til jer alle fra Mads & Lotte Kamp (Forældre til Karl)

Skriv til os...

    Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA, Privat Politik og gældende Terms of Service.