Ny elev tilmelding – Samtykke valgfag

Venligst udfyld forrige side.

OBS! Oplever du problemer med vores tilmeldings formular, kan du altid henvende dig via info@samsoefterskole.dk, med din tilmelding.

Spørgsmål & svar

På www.efterskolerne.dk kan du beregne prisen og se, hvor meget støtte du kan regne med at få.

Er der ledige pladser?
    Du kan på www.efterskolerne.dk se, hvilke ledige pladser vi har.

Ca. hver anden måned har vi besøgsdag for kommende elever, der har reserveret plads. Selvom du ikke har reserveret en plads, er du velkommen til at besøge os disse dage og høre nærmere om skolen.

Du kan i vores kalender se, hvornår næste besøgsdag er. Husk at ringe til kontoret, og sig at du kommer, så vi ved, hvor mange gæster vi får til rundvisning/spisning.

Ønsker du at besøge skolen en hverdag, bedes du i forvejen kontakte skolen, så du er sikker på, at vi har tid til at vise dig rundt.

Hvis du gerne vil vide nærmere om skolen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86591111 og høre nærmere.

Når du har været på besøg på skolen, kan du optages som elev. (Ønsker du alligevel ikke at være elev og meddeler skolens kontor dette inden en uge efter besøget, tilbagebetaler vi tilmeldingsgebyret på 1000,- kr.)

Indbetale et tilmeldingsgebyr på 1000,- kr til konto: 6260-0001226343.
    Derefter vil du modtage en bekræftelse på, at du har en plads reserveret, samt du vil modtage et brev med en invitation til en besøgsdag for kommende elever. (Vi har besøgsdag ca. hver anden måned)

I oktober før skolestart opkræver vi 2000,- kr. i depositum.

I foråret vil du modtage et brev, hvor du skal prioritere, hvilke valgfag du gerne vil have, så vi kan få lavet et skema, der passer så godt som muligt til dine ønsker. I mellemtiden kan du læse om de forskellige fag her på hjemmesiden.

Obligatoriske fag

Valgfag

I brevet vil ligeledes være diverse informationer om bl.a. statsstøtteberegning, m.m.

I juni måned vil du modtage årsplan, huskeliste, papirer med diverse erklæringer, oversigt over betaling, samt invitation til første skoledag.