Invitation til Virtuel - Efterskolernes Aften
d. 12. januar 2022

Invitation til Virtuel – Efterskolernes Aften – den 12. januar 2022

Virtuel besøg på Efterskolernes Aften – Onsdag d. 12.01.22 kl. 19.00.

Desværre passer åbningstiden på Efterskolernes Aften ikke med færgerne til Samsø, så denne aften afholder vi som et virtuelt møde.

Så har du lyst til at høre om hvad Samsø Efterskole har at tilbyde unge mennesker. Både i forhold til dannelse, uddannelse og oplevelser, så tilmeld dig aftenen på info@samsoefterskole.dk.

Ved tilmeldingen bedes I oplyse hvilket skoleår I er interesseret i, og hvilket klassetrin samt elevens navn.

Der er fuldt booket i skoleåret 2022-2023.

Til de tilmeldte, vil vi nogle dage inden, sende et link til mødedeltagelsen.

Programmet for aftenen vil være at vores viceforstander og afdelingsleder fortæller om, hvad det vil sige at gå på Samsø Efterskole, samt viser et slideshow. Derefter vil der være en virtuel rundtur på efterskolen og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål til os.

Skulle nogle sidde tilbage efter mødet, med et behov for at stille personlige spørgsmål, så vil det være muligt at ringe dagen efter til kontoret og bestille en personlig samtale.

Vi glæder til at ”se” jer!

Mødet varer godt en time.

Rune Riis
Viceforstander
Samsø Efterskole
30203977