Invitation til virtuel besøgsaften

for kommende elever til skoleåret 2022/2023

Invitation til virtuel besøgsaften den 13. april

Virtuel besøgsaften

Som situationen ser ud lige nu, kan der ikke afholdes traditionelle besøgsdage.

Derfor afholder vi virtuelle besøgsaftener. En sådan aften afholdes tirsdag d. 13.04.21 kl. 19.00.

Så har du lyst til at høre om hvad Samsø Efterskole har at tilbyde unge mennesker. Både i forhold til dannelse, uddannelse og oplevelser, så tilmeld dig aftenen på info@samsoefterskole.dk.

Ved tilmeldingen bedes I oplyse hvilket skoleår I er interesseret i, og hvilket klassetrin samt elevens navn.

Der er fuldt booket i skoleåret 2021-2022.

Til de tilmeldte, vil vi nogle dage inden, sende et link til mødedeltagelsen.

Programmet for aftenen vil være at 2 fra ledelsesgruppen fortæller om, hvad det vil sige at gå på Samsø Efterskole, samt viser et slideshow. Derefter vil der være en virtuel rundtur på efterskolen og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål til os.

Skulle nogle sidde tilbage efter mødet, med et behov for at stille personlige spørgsmål, så vil det være muligt at ringe dagen efter til kontoret og bestille en personlig samtale.

Vi glæder til at ”se” jer!

Rune Riis

Konstitueret forstander
Samsø Efterskole
30203977