Besøgsdag søndag d. 26. februar 2022

for kommende elever

Invitation til besøgsdagen den 26. februar

Kære forældre og elever.

Vi har hermed fornøjelsen at indbyde til besøg på skolen lørdag d. 26. februar 2022, færge kl. 08.50 fra Kalundborg og retur kl. 16.00 samt færge kl. 09.30 fra Hou og retur kl. 13.15 eller kl. 15.45

Arrangementet varer fra kl. 10.45 – ca. 12.45

I vil blive vist rundt på skolen af vores nuværende elever. Så serveres der frokost samtidig med at vi fortæller lidt om skolen Udover dette besøg beder vi jer deltage i et virtuelt møde, som vi afholder ca. hver måned. Se datoerne og meld jer til på vores hjemmeside www.samsoefterskole.dk.

Af hensyn til besøgstallet er det nødvendigt at tilmelde sig ved benyttelse af tilmeldingsformularen på hjemmesiden under ”Besøg os”. Eller ved og ringe til os i kontortiden, som er hverdage mellem kl. 09.00 – 13.00.

Hvad skal vi vide, når I ringer:

Hvilken side kommer I fra, Jylland eller Sjælland – hvor mange kommer I?

I skal selv reservere plads til bil på færgerne, men det er også en god idé og reservere plads, hvis I er gående. Hvis I ikke vil have bil med til Samsø, er det muligt og bestille telebus på 72108010 (denne skal bestilles dagen før). Vi kan denne dag ikke tilbyde kørsel med vores biler.

Sjælland: Samsølinjen (Molslinjen)

Jylland: Samsø Rederi