Invitation til besøgsdag
d. 10. september 2022

Invitation til besøgsdag lørdag den 10. september 2022

Ønsker du og dine forældre at se Samsø Efterskole er I velkomne lørdag d. 10. september 2022

Kære forældre og elever.

Vi har hermed fornøjelsen af at indbyde til besøg på skolen lørdag d. 10. september 2022, færge kl. 08.50 fra Kalundborg og retur fra Samsø kl. 16.00 samt færge kl. 09.30 fra Hou og retur fra Samsø kl. 15.45.

Arrangementet er tilpasset færgerne og varer fra kl. 10.45 – 15.00.

I vil blive vist rundt på skolen af vores nuværende elever. Så serveres der frokost, samtidig med at vi fortæller lidt om skolen.

Se datoerne og meld Jer til på vores hjemmeside www.samsoefterskole.dk.

Udover dette besøg beder vi Jer deltage i et virtuelt møde, som vi afholder ca. hver måned.

Af hensyn til besøgstallet er det nødvendigt at tilmelde sig ved benyttelse af tilmeldingsformularen herunder. Eller ved og ringe til os i kontortiden, som er hverdage mellem kl. 09.00 – 13.00.

Hvad skal vi vide, når I ringer:

Kommer I fra Jylland eller Sjælland – hvor mange kommer I – kører I selv eller vil I med skolens bus.

I skal selv reservere plads på færgerne.

Sjælland: Samsølinjen (Molslinjen)

Jylland: Samsø Rederi