Invitation til besøgsdag

Invitation til besøgsdag lørdag den 14. august

Invitation til besøgsdag

Kære forældre og elever.

Vi har hermed fornøjelsen at indbyde til besøg på skolen lørdag d. 14. august 2021, færge kl. 08.50 fra Kalundborg og retur kl. 14.05 samt færge kl. 09.30 fra Hou og retur kl. 13.15. Arrangementet er tilpasset færgerne, og vi starter umiddelbart efter færgernes ankomst til Samsø.

Arrangementet varer fra kl. 10.40 – 12.50.

Vi vil på mødet oplyse Jer om Samsø Efterskole. Vi håber ikke coronaen begrænser os. I vil – om muligt – se elevværelser samt undervisningslokaler m.v.

Af hensyn til besøgstallet er det nødvendigt at tilmelde sig ved benyttelse af tilmeldingsformularen på hjemmesiden under ”Åbent Hus”. Eller ved og ringe til os i kontortiden, som er hverdage mellem kl. 09.00 – 13.00.

Hvad skal vi vide, når I ringer:

Hvilken side kommer I fra, Jylland eller Sjælland – hvor mange kommer I – kører I selv eller skal I med bus.

I skal selv reservere plads til bil på færgerne, men det er også en god idé og reservere plads, hvis I er gående. Hvis I ikke vil have bil med til Samsø, er det muligt og køre med skolens bus fra/til færgerne.

Sjælland: Samsølinjen (Molslinjen)

Jylland: Samsø Rederi

Hold øje med vores hjemmeside. Vi afholder en virtuel aften ca. en gang om måneden, hvis I har mere lyst til denne form for besøg.

Personalet ved Samsø Efterskole