Invitation til besøgsdag
søndag den 12. juni 2022

Invitation til besøgsdag d. 12. juni 2022

Kære forældre og elever.

Vi har hermed fornøjelsen at indbyde til besøg på skolen søndag d. 12. juni 2022, færge kl. 08.50 fra Kalundborg og retur kl. 14.05 samt færge kl. 09.30 fra Hou og retur kl. 13.15.

Arrangementet er tilpasset færgerne og varer fra kl. 10.45 – 12.45.

I vil blive vist rundt på skolen af vores nuværende elever. Så serveres der frokost samtidig med at vi fortæller lidt om skolen. Udover dette besøg beder vi jer deltage i et virtuelt møde, som vi afholder ca. hver måned. Se datoerne og meld jer til på vores hjemmeside www.samsoefterskole.dk.

Af hensyn til besøgstallet er det nødvendigt at tilmelde sig ved benyttelse af tilmeldingsformularen herunder. Eller ved og ringe til os i kontortiden, som er hverdage mellem kl. 09.00 – 13.00.

Hvad skal vi vide, når I ringer:

Hvilken side kommer I fra, Jylland eller Sjælland – hvor mange kommer I – kører I selv eller skal I med bus.

I skal selv reservere plads til bil på færgerne, men det er også en god idé og reservere plads, hvis I er gående. Hvis I ikke vil have bil med til Samsø, er det muligt og køre med skolens bus fra/til færgerne.

Sjælland: Samsølinjen (Molslinjen)

Jylland: Samsø Rederi