Et oplevelsesrigt år

Oplevelser lidt udover det sædvanlige. Tag med på rejse, kast dig ud i nye aktiviteter og mød venner for livet.

Rejser og oplevelser

Som elev på Samsø Efterskole vil du møde venner for livet og opleve ting ud over det sædvanlige. Med 160 forskellige mennesker, der alle vil have et fedt efterskoleår, kan du se frem til dit livs bedste år.

En af efterskoleårets helt store oplevelser finder sted i marts, hvor hele skolen pakker kufferterne og rejser sydpå. Turen går typisk til Tyrkiet eller Malta, hvor solen skinner, og der er rig mulighed for at dyrke fællesskabet på nye og anderledes måder. For uanset om du vil på restaurant med vennerne, afprøve spændende aktiviteter eller hænge ud ved poolen, er der altid nogen at være sammen med. Lejrskolen er en oplevelse, du aldrig vil komme til at glemme!

Aktiviteterne på lejrskolen er en kombination af kulturelle og sportslige oplevelser. Her er der både plads til at opleve historisk arkitektur, møde lokalbefolkningen og, selvfølgelig, dyrke dit valgfag i nye og spændende omgivelser.

Her kan du f.eks. opleve et helt andet liv på havbunden, når dykkerholdet tager ud for at dykke, spille golf i bagende sol eller surfe på vilde bølger. Der er rigeligt at lave, og ét er sikkert: du kommer ikke til at kede dig!

Hvert år river vi en hel uge ud af kalenderen til opførelsen af den årlige musical. Musicalugen er et af årets højdepunkter, og skolen summer af kreativitet og hektisk stemning.

I løbet af ugen arbejder vi intensivt med replikker og sange, producerer rekvisitter, designer og syr kostumer, sætter scenen op, indstiller lys og mikrofoner eller laver PR for musicalen. Uanset dine interesser, er der en rolle og et job til dig, og hele skolen arbejder sammen for at få projektet til at blive en succes.

Og det er ikke hvilken som helst musical, vi opfører! Samsø Efterskole har en tradition for at lave såkaldte ur-opførelse. Det betyder, at der hvert år produceres en musical, der matcher det pågældende elevhold. Du kommer altså til at medvirke i en musical, som er skræddersyet til dig og dine klassekammerater! Musiknumrene er klassikere, men teksterne og handlingen er ny.

Når vi har brugt en hel uge på at øve musicalen, bliver forældre, venner og bekendte inviteret til at se opførelsen. Det er altid en fantastisk oplevelse – uanset om du står i rampelyset eller arbejder bag scenetæppet.

Skriv til os...