1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Thumn

Vivi Tovgaard

Lærer. Underviser i kajak, engelsk og billedkunst

vt@samsoefterskole.dk

Mere om Vivi Tovgaard

Jeg hedder

Vivi Tovgaard og er 54 år gammel. Jeg bor i Nordby på Samsø, sammen med min mand Bent og vores to jagthunde. Jeg har boet på Samsø siden 2013 og været lærer på efterskolen siden 2020. Jeg er uddannet folkeskolelærer, bibliotekar, kajakinstruktør og friluftsvejleder. På efterskolen underviser jeg i kajak, kunst, kreativitet og håndværk samt engelsk.

Jeg brænder for

tiden sammen med min mand og vores hunde. Vi tager på jagt, på ture sammen og besøger vores familie. Jeg er medlem i den lokale kajakklub og er vild med ture omkring Samsø i min kajak. Jeg er også vild med at lave alt muligt håndarbejde og håndværk. Madlavning og bagning er også fritidsfavoritter – gerne over bål, og så er jeg vild med vinterbadning.

Jeg er efterskolelærer, fordi

jeg bare ikke kan lade være. Jeg er selv vild med at prøve og afprøve nye ting, og den glæde vil jeg gerne give videre. Det er en gave at være kollegaer med en gruppe bestående af så forskellige kompetencer og evner, som Samsø Efterskole repræsenterer.

Jeg vil give de unge mennesker

et år fyldt med oplevelser og fantastisk læring - læring om dem selv og andre. Jeg vil gerne hjælpe de unge med at blive en del af og bidrage til fællesskabet. Ligeledes respekt for sig selv og andre. Det betyder virkelig meget for mig.