1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Jeppe Tobias Holm

Lærer. Underviser i dansk, engelsk, samkult, outdoor og musik

je@samsoefterskole.dk

Mere om Jeppe Tobias Holm

Jeg hedder

Jeppe Holm, og jeg befinder mig lige nu meget i slutningen af 30’erne, mit livs forår. Jeg er lykkelig gift med Sarah og har to skønne unger, Ellen og Willie. Jeg flyttede i 2017 fra Aarhus til Samsø og kalder øen mit hjem og min legeplads. Jeg er uddannet lærer i 2012 med dansk og historie som linjefag, men har arbejdsmæssigt brugt mange år i CSB i Århus, hvor jeg har arbejdet med børn og unge med ADHD og Autismespektrumforstyrrelser.

Jeg brænder for

mange ting, og jeg bruger og får min energi mange forskellige steder fra. En af mine absolutte yndlingsbeskæftigelser er fiskeri, og jeg er ofte at finde på et af øens mange spots på jagt efter sølv (havørreder.). Derudover har jeg en stor passion for musik både som udøvende bassist i bandet, Samsø Pink Floyd, som lyttende til Black Sabbath, N.W.A., kashmir, Muse, C.V. Jørgensen, osv., og slutteligt som guitarist. Til sidst skal nævnes en generel lyst til bevægelse enten ved løb eller træning, men allerhelst i en fodboldkamp eller på badmintonbanen.

Jeg er efterskolelærer, fordi

det er en drøm. Jeg valgte i 2017 at opsige mit job som pædagog på en døgninstitution for at forfølge min sande drøm om at blive efterskolelærer. Jeg har altid tænkt på lærergerningen som et arbejde, der gerne skal række ud over 8-16-tanken, da det ofte er på de skæve tidspunkter, vi danner de stærke relationer og for alvor forholder os til hinanden som hele mennesker. Og med det for øje har det aldrig været et spørgsmål for mig, at det var sådan, jeg skulle bruge min læreruddannelse.

Jeg vil give de unge mennesker

støtte. Jeg ser mig selv som en forholdsvis voksen person, og mit ønske er, at det også er sådan de unge mennesker på efterskolen skal se mig. Som forholdsvis voksen mener jeg, at jeg kan/skal møde de unge mennesker med lige dele smil, leg, glæde og nærvær samt støtte, alvor, seriøsitet og ikke mindst forventninger.