1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Thumn

Anders Laier Højer

Lærer

Mere om Anders Laier Højer

Jeg hedder

Anders Laier Højer, er 33 år gammel og kæreste med Johanne. Vi er begge helt nye på Samsø og kommer oprindeligt fra Sønderjylland. Jeg kan dog desværre ikke brillere på den sønderjyske dialekt. Jeg har en uddannelse i idræt og samfundsfag, og så er jeg bl.a. også med til at undervise i dykning på efterskolen.

Jeg brænder for

at være på vandet, og derfor kan jeg oftest findes i en våddragt med redningsvest eller på en badetur - også selvom der er is på fjorden. Når ikke jeg er fysisk aktiv, kan jeg godt lide at fordybe mig i bøger, måske noget om mad, for jeg bilder mig selv ind, at jeg er en udmærket kok.

Jeg er efterskolelærer, fordi

jeg selv kommer med en baggrund fra både forenings-, høj- og efterskolelivet, og på en efterskole kan man mærke værdierne og dannelsen fra det store velfungerende fællesskab. En vej til at opleve det store fællesskab er, ifølge mig, at få fælles oplevelser i naturen, og her er mulighederne på Samsø helt enestående.

Jeg vil give de unge mennesker

relationer og værktøjer, de kan bruge senere i livet. Jeg vil gerne være med til at være en støttende hånd gennem efterskolelivet, som både er en vidunderlig og vanskelig tid.