Efterskolernes Dag 2021

Kom og få en forsmag på efterskolelivet søndag 26. september

Efterskolernes Dag 2021

Søndag 26. september holder vi Efterskolernes Dag på Samsø Efterskole – og vi tør godt love, at det bliver en oplevelse, du helst ikke vil gå glip af! Vi står klar til at vise vores mange fag og aktiviteter frem.

Se programmet for dagen nederst på siden. Du kan også hente programmet som pdf her!

EN HELT SÆRLIG EFTERSKOLE

At tage på efterskole på Samsø er noget helt unikt. Allerede på færgeturen til øen fornemmer I den særlige ro og ø-stemning. Men Samsø Efterskole er meget mere end ro og ø-stemning. Med 160 unge mennesker samlet på en skole, så er her altid masser af aktivitet. Og det vil I også opleve på Efterskolernes Dag!

I løbet af dagen viser vi flere af vores cirka 30 valgfag frem rundt omkring på skolen. Her viser elever og lærere udstyr og fortæller om valgfagene.

Glæd jer fx til at se golfspillerne øve deres indspil til green, og dykkerne vil foretage året laveste dyk i et 1000 liters vandkar, mens de også fortæller om de oplevelser, de allerede nu har haft på lidt dybere vand rundt om Samsø.

Surferne vil opsætte deres surfsimulator, så du kan prøve at komme en tur på boardet, uden risiko for at falde i vandet og blive våd. Billedfagsholdet arbejder med hele farvepaletten og viser og fortæller om, hvad de er ved at kreere.

Du kan også se og høre om jagt, falkejagt, friluftsliv, ridning, fysisk træning, bodytoning, sejlads, træklatring, kreativt håndarbejde, drama, flyvning, faldskærmsudspring, fiskeri, musik og kajak.

SAMSØ-STEMNINGEN

Et ophold på Samsø Efterskole er meget mere end masser af valgfag. Det, du virkelig skal opleve til Efterskolernes Dag, er stemningen på Samsø Efterskole. Fællesskabet og engagementet fra de elever, der stolte fortæller om deres skole og hverdag. En hverdag med masser af aktivitet, fællesskaber og plads til personlig udvikling.

Skolens forstander vil i løbet af dagen holde foredrag om skolens hverdag, værdier og muligheder. For at imødese både krop og sjæl, sørger køkkenet for, at der også er lidt at spise. Hold 1 får suppe og brød serveret, og hold 2 og 3 får serveret kaffe og kage.

Så kom på besøg, og se hvad vi kan – til lands, til vands og i luften! Vi glæder os til at se jer!

Har du ikke mulighed for at kigge forbi på Efterskolernes Dag, er du altid velkommen til at kigge forbi på en af vores andre besøgsdage.

Program for Efterskolernes Dag 2021

Hold 1: Formiddagsprogram for gæster fra Jylland og Sjælland

Kl. 8.50:

Færgeafgang fra Kalundborg (Sjælland).

Ankomst i Ballen kl. 10.20.

Kl. 9.30:

Færgeafgang fra Hou (Jylland).

Ankomst i Sælvig kl. 10.30.

For gående gæster kommer Samsø Efterskoles bus kl. 10.40 og kører jer til efterskolen.

Kl. 11.00 – 11.50:

Kl. 11.50 – 13.30:

Info på boldbanen om valgfagene og efterskolelivet på Samsø Efterskole.

Smag en kop suppe og en bolle fra køkkenet.

Kl. 12.50:

Skolens bus kører til Sælvig.

Færgeafgang fra Sælvig kl. 13.15 og 15.45.

Kl. 13.30:

Skolens bus kører til Ballen.

Færgeafgang fra Ballen kl. 14.05.

Hold 2: Eftermiddagsprogram for gæster fra Jylland

Kl. 12.00:

Færgeafgang fra Hou.

Ankomst i Sælvig kl. 13.00.

Kl. 13.15:

Kl. 14.00:

Kaffe og kage.

Kl. 15.10:

Skolens bus kører til Sælvig.

Færgeafgang fra Sælvig kl. 15.45.

Hold 3: Eftermiddagsprogram for gæster fra Sjælland

Kl. 12.20:

Færgeafgang Kalundborg.

Ankomst i Ballen 13.50.

Kl. 14.10:

Kl. 15.00 – 16.00:

Kaffe og kage.

Kl. 16.00:

Skolens bus kører til Ballen.

Færgeafgang fra Ballen kl. 17.35.

Hent programmet som pdf her.

mere end 30 valgfag!

Se alle vores valgfag